Internetbureau iffective

Wij maken niet zomaar websites.. alles moet kloppen! Samen met onze klanten werken we aan het bereiken van online doelen. We geven advies over online strategie, ontwerpen websites en webshops en bouwen deze met open source technologie zoals WordPress en Magento. Naast de website of webshop regelt iffective ook de hosting compleet met eigen emailadressen.

Visie

We gebruiken onze expertise om de beste oplossingen te vinden voor onze cliënten. iffective denkt met u mee en probeert uw verwachtingen altijd te overtreffen.

Missie

Wij realiseren graag samen met u de ideale website, webshop of software oplossing voor een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. We zijn pas klaar als u 100% tevreden bent.

Werkwijze

Duidelijk communiceren vinden we belangrijk, daarom werken we bij het maken van een website met een vast stappenplan. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

iffective kan meer

Wij bieden onderhoudspakketten aan en kunnen uw website beheren. Zo kunnen wij nadat uw webshop online is producten plaatsen in uw webshop, berichten plaatsen op uw blog, nieuwsbrieven ontwerpen/versturen en nog veel meer. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Meer weten over wat iffective kan betekenen voor u?