Website met een goede basis

Iffective is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites met een krachtig CMS (Conten Managment Systeem). Het voordeel hiervan is dat u zelf gemakkelijk uw website kunt beheren. Teksten, afbeeldingen of berichten plaatsen is een fluitje van een cent. Tevens maken wij een op maat gemaakte handleiding zodat u altijd een houvast heeft. Wilt u liever het onderhoud en beheer van uw website uitbesteden zodat u meer tijd heeft voor uw onderneming? Dan kan iffective u daarbij helpen. Wij bouwen complete websites al vanaf €799,-.

Betrouwbare hosting

Wij bieden een compleet website pakket met hosting bij een betrouwbare partner zodat uw website of webshop altijd toegankelijk is. De webhosting is voorzien van de nieuwste technieken om veiligheid en snelheid te kunnen garanderen. Wij reserveren uw domeinnaam, installeren de gekozen website op de server en vervolgens koppelen we daar uw domeinnaam aan. Als u al in het bezit bent van een domeinnaam, dan zorgen wij voor de verhuizing.

Bij een eigen website hoort uiteraard ook een eigen email adres. Wij zorgen er voor dat u emailadressen krijgt die bij je website passen, bijvoorbeeld een info@jouwbedrijf.nl.

Responsive ontwerp

De statistieken tonen het al aan: mobiele bezoekers (tablets en smartphones) zijn al bijna in de meerderheid. Met een Responsive Ontwerp wordt deze doelgroep een optimale gebruikerservaring geboden. Daarnaast biedt een responsive ontwerp efficiency voordelen: er hoeft maar één website ontwikkeld te worden, in plaats van ook een aparte mobiele versie. Voor de contentmanager is het onderhoud en beheer even gemakkelijk omdat er gebruik gemaakt wordt van een enkel bronbestand.