• Complete website

  Geweldig design met oog voor detail. Aansprekende foto’s, een logische indeling en een sfeer die perfect aansluit bij uw bedrijf.
  Lees meer »

 • Huisstijl & Logo

  De logo en huisstijl moeten één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij hebben de juiste kennis om een professioneel uniek ontwerp neer te zetten dat uw doelgroep aanspreekt.

 • Unieke webshop

  Een uniek en professionele webshop met social media integratie en uitgebreide betaalmogelijkheden zoals Ideal, creditcard en Paypal.
  Lees meer »

 • Onderhoud & Beheer

  Dagelijkse backups, technische onderhoud, handleidingen en support. Bij iffective is dat geregeld voor een vast bedrag per maand.
  Lees meer »

 • Responsive ontwerp

  Uw website volledig geoptimaliseerd voor alle beeldschermen. Zo heeft iedere bezoeker een optimale ervaring, ongeacht welk apparaat hij of zij gebruikt.
  Lees meer »

 • Iets anders nodig?

  Een visitekaartje, flyer, poster of iets anders nodig? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
  Neem contact op »

Waarom een website of webshop bij iffective?

Wij bedenken, ontwerpen en bouwen complete websites en webshops die resultaat boeken. Maar dat is slechts het begin. Onze kracht ligt in de samenwerking nadat uw website online is gegaan. Op het gebied van onderhoud & beheer bieden we maatwerk voor elk bedrijf.

Domeinnaam registratie

Wij regelen dit proces graag voor u en kunnen u hierin ook desgewenst adviseren om de beste domeinnaam voor uw online aanwezigheid te  krijgen.

SEO optimalisatie

Uw website of webshop hoger in de zoekresultaten wanneer men op zoek is naar uw product of dienst? Dit kunnen wij voor u  realiseren.

Emailadressen

Bij een eigen website hoort uiteraard ook een eigen email adres. Wij zorgen er voor dat u een email adres krijgt die bij uw website past.

Advies

Wij denken graag met u mee om het maximale uit uw online activiteiten te halen door technische kennis te combineren met bewezen marketingstrategieën.

Uitgebreide handleiding

Bij elke website of webshop krijgt u een aangepaste handleiding compleet met afbeeldingen zodat u gelijk aan de slag kunt.

Social Media

Social Media als Facebook en Twitter zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Het is een ideaal middel om nieuwe en bestaande klanten te bereiken.